Find din nye bil

CarGarantie

CarGarantie er en forsikring til dækning af reparationsomkostninger, der kan tegnes for brugte biler.

Forsikringen tilbyder tre dækningsniveauer, hvor vi levere en del af vores biler med 12 mdr. Basic dækning: 

Basic

Comfort.

Comfort Plus.

Forsikringsperiode

En forsikringsperiode kan løbe i 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 12 år regnet fra første registrering. Samme betingelser gør sig gældende ved en forsikringsperiode på 24 måneder blot bilen ikke har kørt mere end 100.000 km eller er over 7 år fra første registrerings dato. 

Inden forsikringen udløber er der mulighed for at forlænge aftalen. CarGarantie tegnes for perioder af 12 eller 24 måneders varighed.

Dækning af omkostninger

I et forsikringstilfælde dækker CarGarantie 100% af lønomkostningerne. Materialeomkostninger dækkes 100% op til 100.000 km. Har bilen kørt mere end 100.000 km. vil der være en gradvis egenbetaling for kunden, som det fremgår af tabellen. 


Eksempel: Gearkasse er defekt og skal udskiftes efter 106.000 km. Udgifterne er 40.000 DKK CarGarantie dækker 100% af arbejdslønnen på 6.000 DKK og 70% af materialeprisen på 34.000 DKK. Kunden betaler kun 30% eller 10.200 DKK.

 

 

CarGarantie Basic

Denne forsikring dækker de vigtigste og dyreste komponenter, vi levere største delen af alle vores biler med 12 mdr. Cargarantie Basic.

Forsikringsaftalen kan kun tegnes på samme tidspunkt som salget af bilen gennemføres. 

Læs omfang og undtagelser

Prisliste for udvidet dækning i 24 mdr & biler op til 2,7 tons. 10% pristillæg for køretøjer med el- eller hybriddrev. 

CarGarantie Comfort

Denne forsikring er til dig som som vil have betydelig mere dækning, end hvad Basic tilbyder. På skemaet herunder kan du se priser, for at opgradere fra Basic til Comfort dækning. 

Forsikringsaftalen kan kun tegnes på samme tidspunkt som salget af bilen gennemføres. 

Læs omfang og undtagelser


Prisliste for udvidet dækning i 12 eller 24 mdr & biler op til 2,7 tons. 10% pristillæg for køretøjer med el- eller hybriddrev.  

CarGarantie Comfort Plus

Denne forsikring er den mest omfangsrige og dækker foruden det der svarer til 80% af en Fabriksgaranti, dog undtaget typiske sliddele. 

Forsikringsaftalen kan kun tegnes på samme tidspunkt som salget af bilen gennemføres. 

Læs omfang og undtagelser

Prisliste for udvidet dækning i 12 eller 24 mdr. og biler op til 2,7 tons. 10% pristillæg for køretøjer med el- eller hybriddrev. 

 

Opretholdelse af forsikringen

For at kunne opretholde forsikringsdækningen er køberen forpligtet til at få udført de serviceeftersyn og det vedligeholdelsesarbejde, som producenten foreskriver eller anbefaler hos enten:

Østergaard Automobiler A/S

Producentens autoriserede værksted

De nærmere bestemmelser fremgår af de pågældende forsikringsbetingelser.  

Brochure

Hent CarGarantie borchuren her. 

Hvem står bag CarGarantie?

CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft er et tysk forsikringsselskab, som blev grundlagt i 1971. Foruden Tyskland har selskabet filialer i Schweiz, Østrig, Holland, Italien, Frankrig, Belgien, Spanien og Kina.

De fleste kendte importører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere arbejder sammen med CarGarantie.