Leasing af elbil med Østergaard Automobiler

Leasing af elbil

Leasing af elbiler er blevet stadig mere populært i takt med stigende fokus på bæredygtighed og miljøvenlige transportløsninger. Hos Østergaard Automobiler tilbyder vi attraktive leasingmuligheder, der giver både privatpersoner og virksomheder adgang til elbiler til fordelagtige priser. 

Positiv kreditgodkendelse

Din leasingaftale forudsætter en positiv kreditgodkendelse, hvilket sikrer tryghed for begge parter.

Fleksibel bindingsperiode

Vælg mellem 1-4 års bindingsperiode, der passer til dine behov.

Tilpas kilometer

Mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, så du kan tilpasse aftalen til dit kørselsbehov.

service og reparation

Få almindelig service og reparationsaftale inkluderet, så du slipper for bekymringer.

Privatleasing af elbil

Privatleasing af elbiler åbner op for muligheden for at køre miljøvenligt uden, at du skal bekymre dig om store investeringer eller værditab på bilen. Hos Østergaard Automobiler tilbyder vi attraktive priser på privatleasing af elbiler, hvilket gør det overkommeligt for dig at skifte til en mere bæredygtig og støjsvag køreoplevelse. Vi har et stort udvalg af elbiler, og skulle det ske, at vi ikke har den bil, du gerne vil have, kan vi skaffe den til dig gennem vores store netværk i branchen. 

Erhvervsleasing af elbil

Erhvervsleasing af elbiler giver virksomheder mulighed for at skifte til en mere bæredygtig flåde uden store kapitaludlæg. Hos Østergaard Automobiler tilbyder vi skræddersyede leasingaftaler, der matcher din virksomheds behov og budget, så I kan være med til at sænke forbruget af CO2 og samtidig får effektive firmabiler. Vi har et stort udvalg af elbiler til erhvervsleasing, så kontakt os og hør mere. 

Vælg elbil

Vælg den elbil, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Udfyld kontaktformular

Indgå leasingaftalen ved at udfylde en enkel kontaktformular.

Aftal pris med kilometer

Prisen på leasingaftalen bliver fastsat ud fra dine kilometerbehov.

Aftale er i hus

Når aftalen er underskrevet, er du klar til at køre afsted uden langvarige forpligtelser.

Vores mest populære elbiler

Vi sælger også Tesla hos Østergaard Automobiler. Oplev topmodeller som Tesla Model 3 Standard Range+ RWD, Tesla Model 3 Performance AWD og Tesla Model 3 Standard Range+ RWD. Kom forbi og prøv en af vores populære leasing biler.

VW ID.5 er en sporty el-SUV, der kombinerer stilfuldt design med avanceret elektrisk teknologi. Med sin rummelige kabine og imponerende ydelse tilbyder den en dynamisk køreoplevelse med et strejf af luksus. 

VW ID.3 er en kompakt elbil, der skiller sig ud med sit moderne design og innovative teknologier. Den er ideel til bykørsel og hverdagsbrug med sin behændige størrelse og imponerende elektriske rækkevidde.

Skoda Enyaq er en alsidig elbil med rummelig kabine og avanceret teknologi, der giver en behagelig køreoplevelse. Med forskellige batteristørrelser og rækkevidder er den velegnet til forskellige kørselsbehov.

BMW iX3 er en fuldt elektrisk SUV med en elegant og moderne design, der tilbyder imponerende ydelse og lang rækkevidde, hvilket gør den til et attraktivt valg for dem, der søger luksus og bæredygtighed i én pakke. 

FAQ – Leasing af elbil

Hvad er fordelene ved en elbil?

Fordelene ved elbiler inkluderer lavere driftsomkostninger på service og vedligehold, stort set ingen CO2-udledninger, hurtig acceleration og en mere støjsvag køreoplevelse.

Hvad er ulemperne ved en elbil?

Stort kørselsbehov kan være en ulempe, da ikke alle områder har et tilstrækkeligt ladenetværk. Derudover er opladning også mere tidskrævende, og der kan være en reduceret rækkevidde på batteriet om vinteren.

Hvilken elbil skal jeg vælge?

Dit valg af elbil afhænger af dine individuelle behov og præferencer såsom rækkevidde, ladetid, og budget. Det kan være en fordel, at du er klar over dine behov for kørsel og ladning, når du kigger på elbil, så du kan spore dig ind på den rigtig bil til dig.

Er det nødvendigt med en ladeboks hjemme?

En ladeboks derhjemme kan være praktisk for hurtig og bekvem opladning, men det er ikke nødvendigt. Elbiler kan også oplades via offentlige ladestationer, som du kan finde i byer og langs motorveje. Se vores ladeløsninger her

Hvad koster det at oplade en elbil?

Prisen for at oplade en elbil afhænger af om du har en ladeboks derhjemme, eller om du har et abonnement til en af udbyderne af offentlige ladere. Prisen for opladning på din private ladeboks afhænger af din aftale med din el udbyder. Et abonnement til brug af en ladeboks ved en ladestation koster mellem 550-700 kr. om måneden, og så får du fri opladning.
Generelt set er det billigere at oplade en elbil sammenlignet med at tanke en traditionel brændstofbil.

Har du flere spørgsmål til leasing af elbil?

Overvejer du at lease en elbil til privat eller erhverv, kan vi hos Østergaard Automobiler hjælpe dig til en miljøvenlig og økonomisk attraktiv køreoplevelse. Uanset om du vil have en ny eller brugt elbil, kan vi finde den helt rigtige til dig. Du kan kontakte os på telefon 60 61 21 44 eller på mail: Salg@oestergaard-automobiler.dk for at høre mere om vores elbiler eller for at få svar på nogle spørgsmål omkring skiftet til elbil. Vi er beliggende i Grindsted, tæt på Billund, Esbjerg og Vejle, så du nemt kan besøge os, uanset om du kommer fra broerne eller fra Jylland.

Send en forspørgelse

VW ID.3 Pro Performance

....

Send en forspørgelse

Renault Grand Scenic

....

Send en forspørgelse

Lukkede Autotrailer

....

Send en forspørgelse

VW Touareg

....

Send en forspørgelse

Ford Focus

....

Send en forspørgelse

VW ID Buzz Cargo

....

Send en forspørgelse

VW Transporter Lang

....

Send en forspørgelse

Ford Transit

....

Send en forspørgelse

VW ID.4 Pro Performance

....

Send en forspørgelse

....

Send en forspørgelse

VW ID.Buzz

....

Send en forspørgelse

Seat Ateca

....

Åbningstider i julen 2023

 23. december

24. december

25. december

26. december

27. december

28. december

29. december

30. december

31. december

1. januar

2. januar

Lukket

Lukket

Lukekt

Lukket

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

Efter aftale*

Lukket

Lukket

Efter aftale*

*Ring på 53 71 21 44

Send en forspørgelse

....

Send en forspørgelse

....

Send en forspørgelse

VW Caravelle

....

Send en forspørgelse

....

Send en forspørgelse

WW Up

....

Send en forspørgelse

....

Send en forspørgelse

....

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Toyota Aygo

....